*Voor 16:00 uur besteld is vandaag verzonden       *Gemakkelijk & veilig betalen       

*De beste prijs / kwaliteit verhouding      *30 dagen retourneren

 

Stappenplan

De benodigdheden

* Een tegel leveling systeem bestaat uit een Tegel leveling tang, clips en herbruikbare keggen. In onze webshop kunt u een startersset kopen die alle benodigdheden bevat. De onderdelen kunnen ook los gekocht worden. Het is namelijk niet nodig om voor iedere klus een geheel nieuwe startersset te kopen.

* Na het inlijmen van de vloer en het leggen van de eerste tegel worden de eerste clips onder de tegel geschoven. Let er goed op dat er geen tegellijm tussen de clips en de tegel terecht komt. Dit kan er voor zorgen dat de clips na het uitharden van de tegellijm verkeerd afbreken.

* Nu kan de volgende tegel op zijn plaats worden gelegd. Voor een optimale hechting en voor een volledige verlijming adviseren wij om ook aan de achterkant van de tegels een laag lijm aan te brengen. 

* Als de tegel op zijn plaats ligt wordt de keg met de hand in de clip geschoven. Druk deze stevig aan. Neem vervolgens de Tegel leveling tang en knijp de keg goed in de clip. U merkt dat de aangrenzende tegels mooi op gelijke hoogte komen. Door de krachtige clips van LVLUP Tegelgereedschap kunt u gerust wat kracht zetten. De clips breken niet vroegtijdig af. 

* Laat nu de tegellijm minimaal 24 uur uitharden.

* Als de tegellijm volledig is uitgehard verwijderd u de clips en keggen. Om de clips en keggen te verwijderen slaat u altijd in de richting van de voegen. Dit kan met een rubberhamer of met wat handig voetenwerk. De clips breken af onderaan de clips