*Voor 16:00 uur besteld is vandaag verzonden       *Gemakkelijk & veilig betalen       

*De beste prijs / kwaliteit verhouding      *30 dagen retourneren

 

Garantie & Klachten

Garantie

Als u een product koopt bij lvluptegelgereedschap.nl heeft u fabrieksgarantie. Daarnaast heeft u wettelijke garantie. Dat betekent dat het product moet doen waarvoor het bedoeld is en wat u van het product mag verwachten. Indien u aanspraak maakt op garantie zullen wij afhankelijk van de situatie het product vervangen of vergoeden. Beschadigingen die het gevolg zijn van nalatigheid, onoplettendheid of het niet gebruiken van het product volgens de instructie zijn uitgesloten van garantie. Indien u aanspraak wilt maken op de garantie, stuurt u ons dan een e-mail met een beschrijving van het probleem.

Fabrieksgarantie

Als het product binnen de garantieperiode kapot gaat, dan ligt de bewijslast bij de verkoper/fabrikant. Die zal moeten bewijzen dat het defect ontstaan is door toedoen van de koper. Na de garantieperiode ligt de bewijslast bij de koper. Als het probleem met het product gerechtvaardigd is binnen de garantietermijn, komen de kosten van de onderdelen voor rekening van LVLUP .Beschadigingen door opzet, nalatigheid, onoordeelkundig gebruik, nalatig onderhoud, normale slijtage en beschadigingen door het niet, of niet juist in acht nemen van de gebruiksaanwijzing zijn uitgesloten van de garantie.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@lvluptegelgereedschap.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.